TheGrue.org

VLL Profi Fűnyíró Kft.

A vállalkozás bemutatása:

A vállalkozásunkat 1995-ben alapítottuk, először csak kapálógép-, fűnyíró alkatrészeket forgalmaztunk, aztán később kibővültünk gépek árusításával. Jelenleg két fő tevékenységi köre van vállalkozásunknak, az egyik a kereskedelem, a másik a szolgáltatás.

 

  • Üzletünk a kezdetek óta szépen fejlődik. Foglalkozunk mezőgazdasági kisgépekkel (kapálógép, fűnyírógép, fűnyíró taktor, permetezőgép, motoros kasza, szegélyvágó, fűkasza, motorfűrész, sövényvágógép) és az ezekhez tartozó alkatrészek forgalmazásával. Hómarógépek, vízszivattyuk, a kertápoláshoz szükséges szerszámok, öntözőberendezések, KPE csövek, idomok, locsoló tömlők, tömlőcsatlakozók, olajak is megtalálhatóak nálunk.
  • Márkakereskedői vagyunk a Briggs&stratton, Oregor, Solo, MTD, Alko, Castelgarden, Maruyama, Murray, GGP, Einhell és Honda termékeknek.
  • Vállalkozásunk másik fő ágazata a szolgáltatás amit 2000-ben kezdtünk el, mely több ágazatra bontható.
  • Foglalkozunk kertépítéssel (tereprendezés, tervezés, parkosítás, kerti utak, kerti tavak, öntözőrendszerek építése, térkövezés), kertgondozással, fűnyírással egyre nagyobb számban.
  • Megrendelőim általában kisebb cégek, társasházak, és magánemberek.
  • A másik ágazat a takarítás, mely magában foglalja a lépcsőház, telephely takarítást, hóeltakarítást (hómaró géppel,traktorral és kézi erővel) és fagymentesítést. Vállalkozásunk e része is szépen fejlődik, egyre nagyobb számban takarítunk lépcsőházakat. Hó eltakarítást, hó elszállítást is sokan igénybe veszik, akár szerződéses formában is. bővebb információ: www.szolgaltatas.vertkisgep.hu
  • Végül még foglalkozunk javítással, szervizeléssel, garanciális javítással. A forgalmazott gépeknek és egyéb más termékeknek vagyok a garanciális szervize. Javítunk önkormányzatoknak, cégeknek, vállalkozóknak, és magánszemélyeknek,  a többségük visszajáró vevő és nagyon elismeri a munkánkat. A tavalyi év folyamán több mint 500 gépet javítottunk meg. A szerviz nagy előny számunkra is, hiszen ha a saját gépeink elromlanak azonnal megjavítjuk és ezzel költséget, és időt takarítok meg.

 

Találatok: 4084

Ajánló

Időjárás

Ajánló