Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
A feltüntetett kép csak illusztráció, a valóságban eltérő lehet.

Akkumulátoros lombfúvó 40V Riwall RABL 40i szénkefe nélküli motorral

43.990 Ft
35.990 Ft (28.339 Ft + ÁFA)
18%
Menny.:db
Márka: RIWALL
Cikkszám: AB42B1701041B
Nem értékelt

Leírás és Paraméterek

Kertje gondozásának legkényelmesebb módja – magas teljesítmény, könnyű indítás, halk működés, zéró károsanyag kibocsátás, zéró szervizanyag (olaj, üzemanyag, gyújtógyertya, szűrő stb.).
Modern nagy teljesítményű, karbantartást nem igénylő PowerMax motor.
4 fokozatú fúvóerő beállítás, „turbó” módot beleértve.
LED mód kijelző.
A fúvóka hatásos kialakítása biztosítja a levegő kis szétterjedését ezáltal biztosítva az effektív fúvást. A fúvócső csillapítja a zajt.
Ergonomikus csúszásgátló markolat.
Bármely Riwall akkuval és töltővel kombinálható.

PowerMax technology:A legújabb szénkefe nélküli technológia olyan teljesítményt biztosít a motoroknak, melyre korábban csak a benzinmotoros gépek voltak képesek. Velünk ellentétben azonban számos előnye van – könnyű indítás, zéró karbantartás, zéró szervizanyag (olaj, üzemanyag, gyújtógyertya, szűrő stb.), halk üzem és zéró károsanyag kibocsátás.
Alapelv: az állórész a motor belső oldalán van elhelyezve és az állandó mágnesekkel ellátott forgórész belül forog. Ennek köszönhetően a tekercs kisebb erőfeszítésnek van kitéve, megszűnik a szénkefék fékező hatása és így a magas hőtermelés, a ionizáló szikrák keletkezése és a szerkezet meghibásodásának veszélye. Ugyanakkor lényegesen könnyebb a szénkefék hűtése, elhelyezkedésük lehetővé teszi az egész motor befedését, a hő elvezetését a felületéről és elkerülni a szerkezet beszennyeződését, a csapágyakat beleértve. Az egész szerkezet egyszerűbb és könnyebb, mint a klasszikus szénkefés elektromotor.

Elektronikus vezérlés: az erő, amely a tengelyt forgatja elektronikusan vezérelt. Ennek köszönhetően a motor csak annyi energiát használ, amennyi az adott terhelésnél szükséges, továbbá állandó forgatónyomatékot tart. Így azonos erő áll rendelkezésre alacsony, ill. magas fordulatszámnál, ezzel jelentősen növekszik az akku üzemképességi időtartama.

Motor magasabb hatékonysága: a PowerMax motor magasabb fordulatszáma, kevesebb mozgó alaktrésze, a szénkefék hiányából fakadó zéró súrlódás és a jelentősen alacsonyabb melegedés következtében a hagyományos elektromotoroknál 30-50%-kal magasabb teljesítmény érhető el. Ezáltal olyan erővel szembesülhet, melyet eddig csak a legerősebb elektromos vagy benzines gépeknél tapasztalhatott.

Több kényelem: a szénkefe nélküli új technológiának köszönhetően a PowerMax motorok halkabbak a hagyományos elektromotoroknál és akár 70%-kal alacsonyabb a káros vibrációk szintje. A munka ezáltal kényelmessé és kellemessé válik.

Hosszabb élettartam: a PowerMax motorok lényegében nem igényelnek karbantartást, továbbá a szénkefe nélküli modern koncepciónak és a motor teljes befedhetőségének köszönhetően különösen ellenálnak az ütéseknek, amik gyakoriak a kerti gépekkel végzet munkák esetében, ill. a belső szennyeződéseknek. Élettartamuk ezáltal szinte megduplázódik a hagyományos szénkefés motorokhoz képest.

A szükséges akkumulátor és töltő külön megvásárolható, a csomag nem tartalmazza.

Műszaki adatok:
Motor: akkumolátor, 40V, szénmentes, PowerMax
Légsebesség: 195 km/h
Fúvóerő állítás: 4 fokozat
Átlagos üzemidő: 50/90/117/187 perc ( az akkumulátor szerint)
Akkumulátor: Li-ion, 40V
Szívóteljesítmény: 11m3/min

 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.