Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
A feltüntetett kép csak illusztráció, a valóságban eltérő lehet.

Akkutöltõ készülék Einhell CE-BC 5 M LiFePO4

21.990 Ft (17.315 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Márka: EINHELL
Cikkszám: 1002251
Nem értékelt

Leírás és Paraméterek

Az Einhell CE-BC 5 M LiFePO4 egy intelligens töltőkészülék, amely nélkülözhetetlen a modern gépjárművek nagy teljesítményű és fejlett akkumulátorainak töltéséhez. Kulcsfontosságú, hogy az akku élettartama maximális teljesítmény mellett se csökkenjen, ezért a fejlesztés során a gyors és kímélő töltés biztosítása volt az elsődleges szempont. LCD-kijelzővel az egyszerű használat érdekében. 
A sokoldalú töltőkészüléket zselés, AGM, karbantartást nem igénylő, és csekély karbantartást igénylő ólomsavas-, illetve lítium-vasfoszfát akkukhoz tervezték. A CE-BC 5 M LiFePO4 töltőkészülék automatikusan alkalmazkodik a 12 V akkumulátorok feszültségéhez. A mikroprocesszor-vezérlés automatikusan ellenőrzi a töltési ciklust, és beállítja a megfelelő fokozatot. Az intelligens vezérlőelektronika elemzi a csatlakoztatott akkumulátor típusát és állapotát, és kiválasztja az optimális töltési üzemmódot. A fenntartó töltés funkció folyamatosan optimális töltést biztosít és óvja, kíméli is az akkumulátort. A CE-BC 5 M nélkülözhetetlen segítség szezonális, időszakosan használt járművekhez. A fenntartó töltés kímélő üzemmódban optimális értéken tartja az akkumulátor töltöttségi szintjét; így elkerülheti, hogy az akku lassan le- vagy akár túlmerüljön (mélykisüljön). 
A fenntartó töltés csökkenti a terhelést és meghosszabbítja az akku használati idejét. Legyen startra kész már az évad elején: használja a töltőt személyautókhoz, motorokhoz, vagy rollerekhez! 
A téli töltés üzemmódot kifejezetten arra az esetre tervezték, ha a hőmérséklet +5 °C alá csökken. A helyreállító funkció (recondition mode) segítségével még a mélykisült akkumulátorokat is újra életre tudja kelteni. Az áramellátó üzemmód (supply modus) biztosítja, hogy a készüléket áramforrásként is használhassa. A töltőt force-funkcióval is felszerelték, amely maximális amperleadással még a túlmerült akkumulátorokat (1 V-tól) is képes újraéleszteni. Az automatikus túltöltés-, rövidzár elleni- és fordítottpolaritás-védelem óvja a töltőkészüléket és az akkumulátort is.
A töltőkészülék IP65 védelmi besorolású, vagyis a termék minden irányból védett por és kisnyomású vízsugár ellen. 
A töltöttségi szintet és a töltési üzemmódot bármikor ellenőrizheti az LCD-kijelzőn, ami az akku aktuális feszültségértékét és töltöttségi szintjét is megjeleníti. A 12 V akkumulátorokat négy különböző fokozatban töltheti. A töltő azonnal megjeleníti a kijelzőn, ha nem megfelelően csatlakoztatta a krokodilcsipeszeket (felcserélte a polaritást), vagy bármilyen más probléma adódik. A szigetelt krokodilcsipeszekkel egyszerűen és biztonságosan csatlakoztathatja az akkut a töltőkészülékhez. A töltőt a burkolaton lévő gyűrűnél fogva függesztheti fel a falra.

Jellemzők:
Mikroprocesszor-vezérelt, intelligens töltőkészülék
Sokoldalú töltőkészülék a legkülönfélébb típusú akkukhoz
Zselés, AGM és karbantartásmentes ólomsavas akkukhoz
Lítium-vasfoszfát akkumulátorokhoz is
IP65 védelmi besorolás: por és kisnyomású vízsugár ellen védett
Fenntartó töltés a tartós és ideális töltöttségi szintért
Áramellátó üzemmód tápegységként történő használathoz
LCD-kijelző a feszültség és a töltöttségi szint megjelenítéséhez
Elektronikus túlterhelés, rövidzár- és fordítottpolaritás-védelem
Teljesen szigetelt krokodilcsipeszek
Akasztógyűrű falra történő rögzítéshez

Műszaki adatok:
Elektromos hálózat    220-240 V | 50 Hz
Indításrásegítő    no
Töltési feszültség    12V
Töltőáram min. (névl./tényl.) - max. (névl./tényl.) 12 volt egyenáramnál    5 / [-] A
 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.