Fűkasza Benzines AL-KO BC 400 B

62 900 Ft

Cikkszám: 113784 Kategória:

Leírás

Sokoldalú, különösen könnyű és praktikus motoros kasza a független munkavégzéshez
A könnyen indítható 2 ütemű motor, indítózsinórral, dupla csapágyazású forgattyústengellyel és masszív szöghajtóművel a hosszú élettartamért
Fémből készült tanksapka a nagyfokú biztonságért és hosszú élettartamért
Pontos vezetés a beállítható, kényelmes kerékpárfogantyún keresztűl. Egységesített működtető elem.
FastEasy damilfejjel. A vágódamil egyszerűen, a kasza damilfejének kinyitása nélkül befűzhető és feltekerhető.

Tökéletes átfűzés, biztos megvezetés és extra védelem mellett. Erről híresek az ALKO benzinmotoros kaszái a rugalmas, erős mindeneseink a fűnyírás területén.

ALKO BC 400 B Benzines kasza a rugalmas, extra biztonságot kínáló megoldás
Független fűnyírás, ahol Ön szeretné A BC 400 B típusú ALKO kasza a jól bevált ALKO minőségben nyújtott hatékony kaszálási eredmények miatt meggyőző. Vezeték és akkumulátorfeltöltési idők nélkül végzi választás szerint 41 cmes vágódamil vagy 25 cmes kés vágási szélességben a munkáját a benzinmotoros kasza a nagyobb méretű kertekben, a réteken, a domboldalakon és bárhol, ahol Ön nem használhatja a fűnyírót, de erőteljes átjutásra van szükség a fűben.
Ahhoz, hogy Ön biztonságosan és fáradtságmentesen tudjon dolgozni, a motoros kasza egy kerékpárfogantyúval van felszerelve. Ez a hordozóhevederrel együtt, ami eloszlatja a súlyt a vállon, a kasza nagyon pontos irányítását teszi lehetővé. Az érintéses automatika folyamatosan optimális damilhosszúságot biztosít kivéve, ha késsel használja a kaszát.
A masszív, fémből készült tanksapka hosszú élettartamot garantál, és extra hozzájárulást kínál a környezet védelméhez.

ALKO BC 400 B Benzines kasza technikai adatai
A könnyen induló 1,25 kWos, legújabb generációs 2 ütemű motor révén ezzel a motoros kaszával nagy teljesítményű kaszát birtokol, melyet kezdőként és hobbikertészként is kényelmesen, biztonságosan használhat. Segítségével erősen jut át bármilyen terepen akár a nagyobb gyepeken, a magas fűben, a sövényeken vagy bozótban.
Sokoldalú a cserélhető vágófej miatt A 41 cmes vágási szélességű, kíméletes damilfejet egy pillantás alatt a mellékelt 25 cmes fémkésre cserélheti hogy könnyebben átjusson a könnyű és közepesen nehéz terepeken! A kasza egyszerű kezelhetősége és állítható, kettős hordozóhevederje csípővédelemmel hatékony munkavégzést biztosít és gyors nyírási eredményeket garantál a területen, valamint a kerítések és a falak mentén. Az érintéses automatika segítségével könnyen, a fűnyírás alatt beállíthatja a damil optimális hosszúságát úgy, hogy egyszerűen a talajhoz érinti a nyírófejet kivéve, ha késsel használja a kaszát.
Akkumulátortöltési időktől és kábelrengetegtől függetlenül az Ön előnye nagy pázsitokon és félreeső területeken.
Az Ön biztonságáért és a környezetért az erős benzinmotor ellenére a BC 400 B különösen a hobbikertészek és a kezdők által könnyen és biztonságosan kezelhető, köszönhetően az ergonomikus kialakításnak, az optimális súlyelosztásnak, a kényelmes markolatnak és hordozó elemeknek. A stabil, hosszú élettartamú fém tanksapka véd a károk ellen, és megbízhatóan megakadályozza a benzin kiszivárgását.

Technikai adatok

Cikkszám 113784
EAN 4003718060683
Termékcsalád Comfort
Munkaszélesség cm Damil 41 cm / Kés 25 cm
Működési mód Benzin 2-Takt Gemisch
Damil utánállítás Koppintós damil-utánadagolás
Kar Aluminium
Lökettérfogat ccm 39.8
Tartály űrtartalma 0,8
Teljesítmény kW 1,26
Vágódamil O 2,4 mm
Heveder van
Tömeg (kb.) kg. 7,6

További információk

Tömeg 7.600000 kg

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Fűkasza Benzines AL-KO BC 400 B” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük