VLL Profi fűnyíró Kft.

Kerti gépek szerszámgépek és építőipari gépek márkakereskedés és szervize

Robotfűnyíró Solo by AL-KO Robolinho 2000 W

449 899 Ft

Készleten

Robotfűnyíró Solo by AL-KO Robolinho 2000 W

Cikkszám 127571 Kategória

Leírás

Kicsi, kompakt és mozgékony. A Robolinho 2000 W robotfűnyíró teljesen automatikusan ápolja az Ön kertjét. Az okos kert rendszerhez való intelligens összeköttetésnek köszönhetően nem csak megbízhatóan vágja a füvet, hanem emellett még sok szabadidőt is biztosít.
Csatlakozás: Az új applikáció képes Robolinho-val a kert okosan gondozható és az intelligens kert valósággá válik. Irányítás: AL-KO inTouch applikációval WiFi-n vagy Amazon Alexa-n keresztül lehet.
A Robolinho 2000 W fűnyírórobotot Németországban mérnökeink tervezték és szakembereink Ausztriában gyártották, így biztosítjuk az AL-KO Gardentech-nél, hogy vevőinknek a legjobb minőséget garantáljuk. A tartós alkatrészek és a kifinomult technológia megbízhatóvá teszik a Robolinho-t és így hatékony segítővé válik a mindennapi gyepápolásban. A robot fűnyíró telepítése nagyon egyszerű, mind a bázis állomás, mind az okos kert ( Smart Gardening ) összeköttetés gyorsan készen áll a használatra. Kifinomult software és az ösztönös kezelés megkönnyíti a gyepápolást, amikor és ahol Ön szeretné.
Robolinho 2000 W-val az intelligens gyepápolás és a Smart Gardening, okos kert valósággá válik: a telepített hardwernek köszönhetően inTOUCH alkalmazással történő egyszerű kapcsolat gond nélkül lehetséges. Az egész kényelmesen WIFI-n keresztül működik. A csendes és károsanyag kibocsátás mentes működés biztosítja a kényelmes használatot, amely az energiáját egy 5 Ah / 25,2 V erősségű és hosszú élettartamú lítium-ion akkumulátortól kapja. Ezáltal az AL-KO robotfűnyírót akár ünnepnapokon vagy éjszaka is gond nélkül üzemeltetheti. A kifinomult mozgástechnológia a 23 cm-es vágószélességgel párosítva gondoskodik a hatékony gyepápolásról akár 2000 m2 területig. Az akadályok, mint pl. a fák vagy egy 45%-os emelkedő nem jelent problémát a robotfűnyírónak. A dupla késes vágómű megfordítható késekkel a 4-szer hosszabb élettartamért. Vegye figyelembe: solo by AL-KO robotfűnyíró vásárlásakor a talajszög és a határoló kábel nem része a szállítási csomagnak.
Fokozat nélkül lehet beállítani a vágási magasságot 25 mm-től 55 mm-ig, így a fű hossza az Ön személyes igényeihez igazodhat. Az AL-KO által kifejlesztett kettős késrendszer – DCS (Double-Cut-System) tökéletes vágási képet garantál, miközben a lehulló füvet a fűnyíróházban felaprítja és biológiai trágyaként a fűbe visszaszórja. Ezért a Robolinho 2000 W-nél nem kell a levágott füvet eltávolítani. A fűnyírórobot megbízható érzékelő technológiája maximális biztonságot nyújt az embereknek és az állatoknak.

Smart Garden kapcsolat: Az új applikáció képes Robolinho-val a kert okosan gondozható és az intelligens kert valósággá válik. Irányítás: az AL-KO inTouch alkalmazáson a WLAN házi hálózatán és az Amazon Alexán keresztül lehetséges.

Jellemzők:
Teljesen automatikus vágás 2000 m2 területig. Csöndes működés 60 dB-el(A)
A biztonsági érzékelő véd a sérüléstől és a lopástól
Egyszerű telepítés és használat
Használata nagyon egyszerű az AL-KO inTouch alkalmazáson keresztül a WLAN hálózatán. A Gateway átjáró és a Dongle antenna már nem szükséges
Nagy mozgékonyság és kis súly. 60 cm átjárókon is átfér
Hatékony dupla késes vágómű. 45%-os kapaszkodó képesség a nagy tapadású kerekeknek köszönhetően

Műszaki adatok:
Zajszint mért 56 LwA[dB(A)]
Esőérzékelő Van
Vágómagasság beállítás Manuális-fokozat nélküli
Zajszint garantált 60 LwA[db(A)]
Kapcsolatképesség AL-KO Connect WLAN
Akku (belső) min. működ. Idő 240
Akku kapacítás 5 ( belső ) Ah
Belső akku min. töltési ideje 170
Belépési pontok száma 9
Akku ( belső ) feszültség 25 V
GT_ECO_MODE No
Alkalmas fűfelület 2000 m2
Max.emelkedőképesség 45 %
Márka solo by AL-KO
Termékvonal Premium
Vágásszélesség 23 cm
Vágómélység min/max 22 – 55 mm

A feltüntetett kép csak illusztráció, a valóságban eltérő lehet.